Lovely day

Hej! Jag kom precis hem till jojje.. eller? vad säger man? Har sovit här i över ett halvår nu så ibland säger jag att jag är hemma, ibland hemma hos jojje :p äsh..

Har iallafall varit en väldigt kort dag i skolan, slutade 1 idag, älskar sånna dagar! man hinner ju göra så mycket.
Trodde faktiskt inte att jag skulle orka träna idag eftersom att jag sov 3 timmar i natt, fick ont i min tå eftersom jag hade fått ett sår vid nageln, och jag fick SÅ ont, blev alldeles kallsvettig utav det. :( Sen började jag känna pulsen, ah! något konstigt var det. Gjorde rent såret i sömnen typ, och satte på ett nytt plåster.
På gymmet idag körde jag rygg och mage, och min man filmade mig lite i smyg när jag körde. Känns konstigt att se sig själv på video, och känns konstigt att se sig själv med muskler, är inte van vid det hah

28 November

Bilden från i lördags då Maisan fyllde år!

Helgen bara rusade förbi känns det som, och jag längtar redan till nästa helg för då fyller nadia år, Blir väll en utgång ;) var trots allt nån månad sen.
På gymmet idag körde jag triceps och axlar, och på sista tiden får man höra positiva kommentarer så jag hoppas inte folk bara säger det för att vara snälla, men glad blir jag! :D Jag vet inte om jag har sagt det, men jag älskar mitt gym. Tycker det är bra sammanhållning och man känner sig bekväm, och det känns tomt när jag inte är där. Haninge hälso studio is the shit helt enkelt ;)
Idag invigde jag även min nya jacka som jag fick av jojje när jag fyllde år och den är bara så varm och mysig. Har ingen bild just nu när jag har på mig den, men hittade den såklart på nellys hemsida, älskar den hemsidan.
Så här ser den ut..
Nu ska jag återgå till tråkplugg!

Första advent

Vad mysigt det är med ljus överallt och att det börjar mörkna lite, får gärna va så en månad framåt men sen får det räcka :-)
Idag fyller även vår Mai 22 år, och det firade vi hemma hos henne igår med världens godaste asiatiska mat, och hur mycket annat gott som helst. Vi hade det jätte mysigt och trevligt.


Maisan!


Nu ska jag göra mig iordning innan jag drar och jobbar, men innan det ska jag och älskling kolla efter julklappar :-)

6 års dagen

Ja, igår firade vi 6 år tillsammans, jag och min kille.. Vi firade det på Arigato sushi, där vi åt massa saker :-) Sen gick vi på bio och såg breaking dawn, som vi längtat till att se. Den var bra och rörande tyckte jag. Flera ggr satt jag där och kände tårarna i ögonen. Ush, vill att det ska finnas tusentals delar till :p
Hursom helst hade vi det jätte mysigt, och tillslut gick vi skrattandes hem för att vi var så sega, och tog ett varmt bad, och åt ben and jerrys! Bra avslut av kvällen.
<3

mumsi

Tog ledigt från gymmet idag, vilket man behöver ibland. Skoldagen var kort, och har bara pluggat och bakat. Choklad och apelsin muffins blev det, och det smakar apelsinkrokant. Huuur gott som helst.


Thank you sis ;-)

Idag har det varit en lång dag för mig, skola till halv 4, sedan gym och sedan hem till mig så fixade syrran utväxten, och idag fyller även jojjes mamma år så vi sjöng för henne lite efter gymmet och åt lite tårta ;) Fick även hem 1 av mina 3 skal som jag beställde och den rosa kom idag, den är så fin på min röda mobil, trodde inte det skulle bli så fint!

Nu ska jag plugga lite grann tänkte jag.
Fyfan :-)

Motivationen på topp ;)

Kom äntligen hem nu. Har inte varit hemma sedan 7 i morse, mina måndagar och tisdagar är lååånga i skolan och åker därför direkt till gymmet istället för att åka hem :-) Fyfan vad taggad jag är på att träna hela tiden, det är nästan jobbigt, eftersom att jag prioriterar det före allt annat haha.
Nu väntar dushen! Och fyfan vad jag längtar till helgen, kan bara tis,ons,tors gå fort! :D


Söndag

Vaknade sent idag ush, jag verkligen ogillar att sova bort mina dagar.. men nu ska ja på afro passet som börjar om en halvtimme, taggad som vanligt! :D Sen har jag inget mer planerat, blir väll mest plugga "och få saker och ting gjort dag"


nellyfreak

mysiga, känns som dom är varma och mysiga, men det talas ju om en lite varmare vinter iår ;)

min fredag

Såg verkligen fram emot en lugn fredag, som jag hade igår..
Den tillbringades med jojje hemma hos Sabrin och Björn med deras små töser, vi blev sugna på sushi och åkte och köpte det ;) spelade buzz och kollade på Jägarna 2, fast det blev inte så mycket tittande av filmen fast jag tror att den är bra egentligen..
Vi fortsatte att prata resten av kvällen.. mys! Idag har jag inga speciella planer förutom att jobba!
Fick bli en mörkare bild på nellie eftersom hon blundade så fort man använde blixt :)

dead woman

Jag är slut i både kropp och själ just nu.. måste börja ta tag i det där med sömn :-)
Kom precis hem från mitt nya jobb på Pizza hut för er som inte visste det ;) Slutade förra veckan på donken i fridhemsplan och i morgon kommer kännas konstigt att inte vara där med alla mina dårar :( med tanke på att jag jobbade där varje fredag i över 1 år.
Åt precis Start Crunch.. har ni ätit dom? gör det INTE! dom är beroendeframmkallande!
Varning!! haha!

inlägget som jag skrev igår och som försvann :s

japp, fortsätter bloggandet igen, bloggade för något år sen.. och tyckte att det skulle vara lite kul att börja igen ;)
Just nu är det full rulle hemma hos mig eftersom vi håller på och flyttar tillfälligt till en annan lägenhet pga renovering.
Har egentligen mycket att säga, men skulle bli rörigt i ett och samma inlägg.
Idag har jag bara shoppat lite saker jag behövde, mer träningskläder, jätte nöjd med tightsen från stadium!
Och så har jag köpt årets första julklapp.. Wooho!


lite suddig bild, men det är reflexen på byxorna

NU laddar vi inför gymmet

Välkommen till min nya blogg!