Still sick

Suger att va sjuk, har ingen lust med bilder eller något, vill bara att det här ska gå över, vilket det borde göra till helgen iafl.. Äter och dricker allt möjligt för att jag ska må bra. Jag läste faktiskt något väldigt smart imorse.. något man inte tänker på varje dag.. ;)
Låt oss säga att du kommer hem (ensam naturligtvis) efter en ovanligt hård dag på jobbet. Du är riktigt trött, orolig och frustrerad. Plötsligt börjar du att känna en svår smärta i bröstet som börjar sprida sig ut i din arm och upp i din käke. Du är i ditt hem... ensam... men bara 2 mil ifrån närmsta sjukhus. Men du in...ser att du inte kommer att kunna köra så långt.. Du har fått utbildning i HLR..., men den personen som lärde ut det berättade inte hur man gör det på sig själv! Eftersom många mäninskor är ensamma när de drabbas av en hjärtinfarkt och utan hjälp så har dessa personer bara ca 10 sek på sig innan de blir svimfärdiga och sedan förlorar medvetandet. Därför är det viktigt att sprida följande kunskap! Under tiden man larmar 112 att göra följande: Man kan rädda sig själva genom att ta ett djupt andetag och sedan hosta mycket kraftfullt. Och sedan upprepa detta varannan sekund, tills hjälp anländer. Det djupa andetaget gör att lungorna får syre och hostans rörelse ”kramar” till hjärtat så att blodet hålls i cirkulation. Hostan kan göra att hjärtat återfår normal rytm. På detta sätt ökar chanserna till att man hinner till sjukhuset i tid! Dela detta till så många som möjligt! Kanske just din delning räddar ett liv.
Föresten har hittat ett protein som jag dricker innan jag lägger mig (vaniljsmak) fungerar väldigt bra, har ju tyckt att många är så äckliga, fast jag blandar ju självklart i kakao, ni känner ju mig! ;)
Snart blir det förmodligen prommis med Nadia.

Postat av: Tina

Snart så är du frisk:) Krya på dig sjukling!

2012-01-25 @ 01:55:10

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: