Fredag

Just nu håller vi på lagar mat! eller den är klar nu.. kyckling i ugnen med grillkrydda på :D grekisk sallad och ris.. Blir rätt hungrig efter man gymmat! :p nästan så man tycker synd om sig själv haha!! Vi lyssnar på gamla bra låtar, vissa väcker minnen och vissa kommer man aldrig tröttna på.. :-)

Kollade nelly.se nyss lite.. finns ju massa fint som vanligt, och idag är sista dagen fraktfritt. Såg de här snygga jeansen från g-star.. byxor är något jag aldrig skulle beställa från internet :p eller inte jeans iafl! Får kanske gå kolla i deras butik istället. Tyckte de var jätte fina!
I morgon ska jag jag ut och parta igen, var ett tag sen endå ;p Många födelsedagar och fester på G. Wiho!!

Yeheey

Irini och bebisen drog nyss :p Kul med lite bebiiismys!
Idag har jag bara tagit det lugnt, har varit jätte trött och sovit jätte mycket.. lite tråkigt men antar att jag behövde det!
Bakade idag också :D var ju länge sen.. chockladmuffins med grädde och strössel!
Det här är mitt nya protein! Köpte det på gymgrossisten för 2 dar sen.. 205:- perfekt kvällsmål!

Snart ska jag sova! Äntligen fredag i morgon, gym på morgonen.. Vid lunch haha! Blir nog biceps och bröst i morgon! sen får vi se vad som händer på kvällen! :D

Tisdag

Ibland suger jag på blogga! haha! :-)
Jojje hade inte tagit så mycket bilder unger helgen, men här är iafl några! Vi hade det mysigt och att våffla tog ca:a 3 timmar för mig och niki haha ;) Som tur gör man det inte ofta! :D Brorsan fick en biljett av oss till michael jackson musikalen som kommer va i höst!? Michael Jackson fan som han är! Han ska gå tillsammans med poppi! Kul ju! Upplevelser är verkligen bra presenter, speciellt för de som har allt, som man brukar säga :p
Nu ska jag duscha, och bara njuta av kvällen.. börjar halv 11 i morgon! skönt!
födelsedagsbarnet och kusin daniel!
chockladtårtor :D
Sammy och poppi
Hälften av oss!

Fullt upp!

Snart ska jag och jojje åka iväg och handla det sista vi behöver till idag.. Vi ska ju samlas hemma hos oss vid 5.. Kan vaara skönt för mamma att inte åka någonstans! För er som känner henne vet ju att det kan ta mååånga timmar när hon är ute på vift ;) Vi ska iafl äta våfflor! Och massa annat gott! :D

Fredag!

Har sovit ut så skönt den här natten! Känner mig riktigt utvilad! Jag vaknade upp och kände mig riktigt taggad för både kost och träning! Idag ska jag nog köpa ett nytt proteinpulver! Det är väldigt smart på kvällen eller som ett mellanmål när man inte vet vad man ska äta! Ska nog fråga Jenny på gymmet, alla är ju faktiskt inte drickbara! :D Plus att man vill känna en mättnad också!

Den jag har nu är vaniljsmak! Fast jag föredrar självklart chocklad!
Kosten är ju trots allt vktigast när du formar kroppen, glöm inte det!
Man kan säga att ca 70-80% av din kroppsbyggnad beror på din kost.
Träning är självklart viktigt, promenader likaså, men utan rätt kost händer ingenting..
Nu ska jag göra mig iordning! Sen ska jag ta en långpromenad! Har inga speciella planer för ikväll, får se vad som händer.. I morgon däremot ska vi alla samlas hos oss och fira Sammy som fyllt år, och samtidigt fira lite att babyn kommit till världen :D
Mys!

letsdeal.se

Kolla vad jag beställde nyss från letsdeal, gör det ni med! Det finns 4-5 klockor att välja mellan, jag valde denna svarta eftersom jag inte har någon svart.. 199:- inkl. frakt, ordinarie pris 649:-

Torsdag

Idag körde jag och jojje rygg på gymmet! Fyfan vad ansträngande det var, körde försiktig eftersom det var ett tag sen, och nu känns det inte lika mycket i halsen.. Det blir bättre och bättre nu! Men lite jobbigt är det!


Nu har vi ätit klart och tänkte ta en lång promenad eftersom det är så skönt väder! Ikväll skulle jag vilja se en film, antingen blir det hemma hos oss eller hemma hos Sabrin, vi får höra med dom senare! Jag vill bara ta det lugnt idag, känner mig allmänt trött! Har äntligen bokat tid hos våran sjukgymnast på gymmet! Så snart vet jag vad mitt problem är haha! Säkert ishas..

färgglad

Vilket vårväder! Invigde min skinjacka idag! Kom nyligen från gymmet, körde bröst och biceps! Tur att man bor nära gymmet, skulle inte annars gå i dessa trekvarts byxorna om ni tror det :D
I morgon är det torsdag och jag ääälskar torsdagar för det är som en fredag för mig!
Ska ringa sjukgymnasten på vårt gym i morgon för hon svarade inte idag när jag ringde, måste kolla upp mitt problem jag har i höften och rumpan, det gör så ont att jag inte kan gå ibland! :p

20 mars

Ledig idag från både skola och jobb! Har precis kommit från gymmet! Körde ben idag! :p Önskar att det vore såhär oftare! Älskar lata dagar! eller dagar man får göra vad man vill rättare sagt!
Jag har börjat köra igång igen med kosten, har varit rätt onyttig sista tiden! Men det blir så för mig, så fort jag tränar är jag nyttig, skippar jag träningen blir jag inte lika motiverad :-) Min kost går ut på att äta ca:a var 3:e eller 4:e timma.. proteinrik mat, mindre pasta, ris o.s.v.. Ska försöka hålla mig till onyttigt 1 gång i veckan.. Det är ju sommar snart! :D

Grattis Tasos 15 år!

Strax ska jag dra iväg och jobba, hatar verkligen att jobba lördagar! Det var den enda dagen den här veckan som var ledig! Ibland har man inga val haha! Det är som tur bara 6 timmar!
En bild på Tasos och Jojje nånstans när de bilade ner till grekland! Skitungen börjar bli stor :D
Ha en trevlig Lördag!

FREDAG

Idag tränade jag tillsammans med min granne Nadia! Jag brukar mest träna ensam, men det var kul faktiskt.. vi delade med oss lite övningar till varandra! Vi körde triceps, axlar och mage! En perfekt start på dagen faktiskt! Plus att vi skrattade rätt mycket så magmusklerna jobbade rätt mycket idag haha!
Den här helgen är vi ensamma i huset! Jojjes föräldrar är i London.. så mysigt! Vill lätt åka dit igen!
Imorgon jobbar jag och är inte hemma förens 11, så ikväll tänkte vi åka förbi Daniel och Natta, det är inte ofta vi träffar dom! Får se vad vi hittar på! Fan vad man ska vara sämst ibland på att höras.. Är ju inte så svårt egentligen :D Tänker ni på det ibland?
Jag träffar min bästa vän nästan bara på helgerna, trots att vi bor på samma gård.. Äsh kanske blir så automatiskt när man vuxit upp. Plötsligt har man ju jobb/skola och oftast ett schema som inte går ihop med andras schema!
Typiskt..

torsdag

Fyfan, den här dagen har varit sämst! hahaa! I skolan var jag lite på dåligt humör, brukar aldrig vara det! Stackars min omgivning, fast alla har väll sina dagar! :-) Drog sen till gymmet och körde lite rygg (ända roliga idag!)
Sen pluggade jag i 2,5 timmar, och när jag skulle skicka in det jag gjort insåg jag att uppgiften inte ens var till mig!
I morgon slutar jag till lunch, och sen har jag helg! ;)

Gym

Gissa vem som gick till gymmet idag!? jag!! Fyfan vad jag har saknat det, och jag orkar inte va hemma längre... hellre kör jag sakta än inte alls har jag bestämt, så får viruset gå bort när det går bort och då ska jag fira :D haha!
Jag körde bröst/biceps/mage idag, vilket gick helt ok, mår bra i själen iafl!
Snart kommer Irini och bebisen hit innan pappa ska iväg och jobba..
Måste tipsa om den bästa produkten!! Bästa oljan till håret! Köpte den hos frisören för 180 kr!
Luktar cocos, JÄTTE GOTT!! Den gör att håret blir glansigare, vårdar och reparerar hår, värmeskyddande och håller alla hårstrån på på plats :D grym! Man kan ha den i vått eller torrt hår!
Verkligen ny favorit! <3

11 Mars

Ett stort grattis till storebrosan som fyller år idag! Grattis! Har tyvärr inte firat honom som vi borde idag men gör det istället nästa helg, då alla förhoppningsvis är friska! Då firar vi även lillskruttan som kommit till världen. Hon är så gullig med hennes hjärtformade näsborrar. Hon blir bara gulligare och gulligare.
Niki finns inte med på någon bild, lite tråkigt, såhär snygga var vi på melodifestivalen som vi jobbade på under helgen! Rätt låt vann!! Och Nu tittar vi på film här och mysar allesammans! ;)
I morgon är det skola och forhoppningsvis träning! Jag önskar inte ens min fiende ett virus som detta jag har haft :-)

8 Mars

Idag efter skolan drog gick jag och fixade mina naglar! Träffade även lilltjejen en liten stund, medans jag väntade på att jojje skulle bli klar på gymmet! Nu är jag nydushad och ska plugga lite för i helgen hinner jag verkligen inte, jobbar fredag och lördag på melodifestivalen! Juste i morgon ska jag också färga mitt hår lite mörkare, bild kommer under helgen också självklart!

Valde att ha dom lite kortare, mycket skönare och smidigare :-)

Onsdag

Idag hade vi friluftsdag i skolan och vi tänkte spela fotboll egentligen men gick inte av, pga. av det fanns en isbana där vi skulle spela haha! Så vi gick tillbaka till skolan och pratade istället ;) slutade klockan 1, och eftersom jag pluggar på söder och tar 5 min att gå till SÖS så tänkte jag hälsa på min syster som jag trodde fortfarande låg på sjukhuset, Felipe svarade i telefonen när jag ringde till henne och ville att jag skulle komma hem till dom, så jag åkte dit och satt i flera timmar och gosade med bebis!
Äntligen fick jag hålla om henne på riktigt!


Måndag

Har äntligen hunnit sätta mig ner! Måndagar är så långa för mig.. Idag har jag hunnit med skola, solade med nadia lite efter, sen kom jag hem till god mat och träffade även jojjes föräldrar som varit på en weekend i Polen.. Av de fick jag lite smink och även tofflor därifrån! :-)

Nu ska jag ringa syrran för det har inte kommit hem än från sjukhuset! Sen ska jag plugga och ta det lugnt!
Såg bebisen lite i helgen föresten, hon är så underbar!

Du är så välkommen

Idag kom min systers (irini) dotter till världen! tror ingen har missat det ;) vad ska man säga.. Känns overkligt! "Lillan" är det enda som kretsar i huvudet just nu, och här hemma är vi alla jätte glada och vi ser fram emot att få träffa Irini, felippe och bebban såklart! Hon är tydligen riktigt matglad och mår bra! Vilket är viktigast.. jag menar hälsan då haha, för matglad är inte bra att vara för mycket utav :D
Åhh! Skulle egentligen kunna skriva hur mycket som helst om hur jag känner för den här lilla tjejen! hursom.. Vill krama om min syster och ska bli underbart att se lillan växa upp!
Stoltare kan man inte bli! Ikväll firar vi med familjen här hemma med lite tårtor och fika! och sen lite större firande när syrran kommer hem!
Åk hem nu.. :-)
Stora bebis, Du är så älskad!

1 Mars

Hade en sömnlös natt så har inte orkat göra så mycket idag, får verkligen ångest av att sova bort dagen! Snart kommer jojje hem så vi tänkte äta något, och kom på tidigare att det faktiskt var länge sen jag bakade så ikväll ska det bakas hemma hos mig ;)
Beställde den här klänningen från nelly för ungefär 3 veckor sen, blev först besviken när jag trodde den var slutsåld, men den hade precis hamnat på rean, bara bättre för mig :-) Kommer bli fin sen när man är brun på sommaren! Ryggen är helt öppen också! Roligt med färger..