<3

Idag körde jag ben på gymmet, lärde mig en hel del nytt faktiskt av en kille på gymmet som var snäll och ville visa mig lite, haha! Så i morgon kommer jag nog inte kunna gå!
Vad händer i veckan? Min syster Melina tar studenten på fredag så det ska bli kul att se henne springa ut :) På söndag ska jag även till Gröna Lund med hon jag jobbar med ;)
För i övrigt är livet rätt så chill just nu, ingen brådska inte..

stolt moster till dig <3


skolavslutning

Idag hade vi skolavslutning, och det var både roligt och tråkigt.. Nu ska jag njuta av sommaren, försöka jobba en del så jag kan åka till grekland, och sen får vi se vad som händer.. Fyfan vilket väder vi har haft, är verkligen glad för det.. ångest bara när man ska jobba sen haha! Vem gillar att jobba när det är så underbart väder?
Detta är vad vi gjorde efter avslutningen.. har ingen aning om vart vi åkte, men rätt nära universitetet till nån strand iallafall haha!! kommer sakna folket i skolan och nu går man typ vidare i livet.. känns konstigt.

love you

Idag har jag bara solat, och träffat lilla leonor! Den underbara lilla tjejen.. Är lite sjuk, men det är på bättringsvägen, hoppas jag kan träna till måndag :) jag drack precis min proteinshake och lite apelsinklyftor till :) Leonor e fortfarande kvar här och melina med hennes kompisar är här också, ska nog göra de lite sällskap faktiskt.. det händer inte så ofta haha!! Föresten så har jag och Leonor börjat ha konversationer sen igår! :D mysbebis!
Här sjunger hennes morfar för henne, jätte glad blev hon! :D

LÖRDAG

Idag är det kalasfirande för nellie och lovisa! Hoppas ni alla har kul där borta haha :/ själv är jag sjuk och dör av rastlöshet, ska möta carro lite, och ta en liten prommis så jag kommer ut lite.. Hon är trots inte här i jordbro så ofta! Vi har alltid mycket att prata om! Skulle vara roligare om vi träffades oftare dock!
vill ju inte smitta dom här två gullungarna!

Söndag

Igår var jag och nadia på en födelsedagsfest i Husby :) Det var faktiskt riktigt roligt! Vi hade aldrig varit där borta så för mig kändes det lite annorlunda iafl! Det fanns verkligen as mycket at äta och dricka och det var mysigt endå, en lördags kväll sådär.. :)
Mina syrror ska ut och promenera snart och de undrade om jag ville följa med, så vi får se! Varför inte.. Finn inte så mycket vettigare att göra just nu!
På gymmet går det bra och har precis börjat springa ute, det ska springas 4 ggr i veckan iafl ;)
tyckte den va fin från nelly!

Torsdag

Just nu sitter jag här bredvid min bror lelle haha.. Han sitter på den andra datan.. Fan det känns konstigt att sitta vid en dator har blivit så van vid min mobil! Och jag har verkligen sugit på blogga! Jag har verkligen haft så mkt i mitt huvud helt ärligt, och inte mått riktigt bra heller.. Jag känner typ att jag vill fokusera på mig själv och typ det har blivit så att jag varit lite i min egna lilla värld. Men det är väll egentligen det man har en blogg för? Skriva av sig..
För i övrigt har jag blivit brunett nu, syster Irini färgade det igår, och det blev faktiskt bra, varken grönt eller rött som man kan bli ibland :o
Och tro mig, håret ser verkligen ljust ut på bilden, det är faktiskt väldigt mörkt i verkligheten! :D Men mitt hår har en tendens att bli ljusare hela tiden så gjorde det lite extra mörkt. Sen suger ju min mobilkamera också.
I morgon ska jag träffa min kontaktperson? Eller jag är ju kontaktpersonen? haha undra vad hon är? :s
Ska träffa henne några timmar i kulturhuset iafl ;) dansa lite, tänk att man får betalt för det? Sen är kvällen rätt ledig efter 9.. Skönt!

Söndag

Det är mindre än 20 dagar kvar i skolan och jag känner att det är dags att sätta fart lite med vissa inlämningsuppgifter.. Varför ska jag alltid vara ute sent när det gäller nästan allt? Sen blir jag så stressad, förstår inte :P
Hursomhelst, igår var jag på heron city och firade en tjejkompis! Vi åt mat och bowlade, hade grymt trevligt :)

mums!!