30 december

Nu börjar jag känna lite stress haha, kom på nu att jag inte har köpt raketer, vet knappt vad jag ska ha på mig, fast okej det är inte det största problemet, har rätt mycket fint som är oanvänt, så det löser sig förhoppningsvis. ;)
Vet heller inte riktigt vart jag ska i morgon, hatar att det finns så mycket att välja mellan.. jobbar på nyårsdagen så ska anpassa mig lite efter det också! Som tur börjar jag 4, så hinner vakna iallafall haha!
Just nu kollar jag runt på lite träningskläder, det finns så mycket fint!
Som den här outfiten till exempel..
Nu börjar jag bli riktigt trött, men ska möta sammy, conny och jojje först på buzz som tydligen vågar utmana mig.. och sen ska jag hem och sova! Längtar till i morgon, ska bli spännande!

Tillbaka

Nu är jag rätt nöjd kan man säga efter några dar i London. :)
Vi var där i 4 dagar och det har varit jätte mysigt! Vi kom till London, där det kryllade av folk och belysningar överallt. Vårat hotell var underbart och alla människor var verkligen jätte trevliga. Shoppingen fick vi inte missa heller! Haha, tur för mig att jag kom dit med ett tomt baggage haha.
Mamma Mia musikalen som vi gick på var för bra för att vara sann. Grym upplevelse.
Nu är jag tillbaka till Sverige, och känner mig hängig efter vinet på planet, är så flygrädd att jag tror att jag ska dö på riktigt. Det är hemskt och det har blivit värre senaste tiden. :P Alkohol hjälper om man är flyggrädd, jag lovar! Ett glas vin eller två så blir man lugn! Jag behövde tydligen lite mer.
Hursomhelst, i morgon är det nyår, och jag har många förslag men inget riktigt planerat, så nu är det bara att jag bestämmer mig!
Lite bilder då, mera finns på fb..

26 December

Jag har precis ätit ägg och bacon med äppeljuice till frukost, det var så gott, älskar det verkligen.
Igår kom jag hem väldigt sent, jag var i stan med nadia och tog några drinkar lite här och var, sen när vi skulle hem hjälpte stormen oss på traven. Man såg allt möjligt på gatorna som vinden hade tagit med sig.
Om ungefär 3 timmar ska vi dra härifrån mot arlanda! Ska bli mysigt! Sen ser vi någon film uppe på flyget med jojjes ipad som han fick av mig i julklapp! Ikväll är vi i London!
Detta är det fina Hilton Hotellet som vi kommer bo på.
Och jag lovar att det blir en bildbomb när vi kommer tillbaka!
Nu väntar duschen!

Juldagen

Min julafton igår var mysig och svullande, om man nu kan säga det haha! Vi var som vanligt väldigt många och tyckte dagen gick rätt fort. Jag brukar inte vara så kräsen, eller önska mig något speciellet, tycker mest det är kul att öpnna paket haha. Fast sen när jag får paketen så tänker jag "aa men det här behver jag ju" Så sanningen är nog att jag får oftast det jag önskar mig eller behöver.
Det jag fick var london 3 dagar, samt gå på Mamma mia musikalen, kamera som kommer användas flitigt, pengar, mys-sockor, parfym, klänning, festlig topp, smink, modell för en dag, presentkort, och nyttigheter som jag äter dagligen..
Hoppas ni hade en mysig jul, och åt så ni small! :-)
När jag skulle till gymmet idag kände jag hur trött jag egentligen var, så valde att åka hem till mig för att hämta min lilla packning, för i morgon bär det av till London vid 6 tiden, så hinner gymma innan det, och kanske färga håret.. Kan ju vara skönt att få allting gjort nu, så slipper man tänka på det sista minuten som man oftast gör hehe. Nu ska jag äta thai wook med skaldjur som jojjes pappa har gjort. Är verkligen vrålhungrig.

Nyårsklänningar

Jag har haft så mycket inlämningsuppgifter att det inte är sant, har inte haft tid med nått annat. Nu har jag lov, och kommer uppdatera lite mer eftersom min syster Irini klagar på att jag inte uppdaterar alls ofta. Haha. Här nedan är lite fina klännigar, och det är faktiskt bara från topshop och nelly. :P Vissa klänningar är lite enkla men dom kan man smycka med fina och stora smycken istället ;)
Nu måste jag sova, jobbar 12-20 i morgon och vill inte vara allt för trött ;) Godnatt!!

Untitled #2

sushi

Jojjes pappa kom hem med sushi nyss, så nu är vi alla mätta och belåtna! Satt perfekt efter gympasset ;)
Köpte även jojjes julklapp så nu är det värsta äver kan man säga.. haha! Nu börjar det närma sig jul och ska ta och börja fundera på vad jag ska ha på mig.. Vill ha något mysigt och fint på mig. Nyårsklänningen kommer nog köpas i London iallfall!
I morgon ska jag försöka bli klar med de sista julklapparna. Och i morgon kanske jag visar lite tips på nyårsklänningar, som jag har hittat! Jag kommer som sagt inte köpa någon från Sverige (tror jag) :-)
5 dagar kvar till årets mysigaste dag!

4:e advent

Igår var jag och jojjes familj på restaurang Caliente som ligger i sankteriksplan, det var jätte mysigt och gott! Vi  beställde Sangria, tapas, och åt goda efterätter. Sen åkte jag och jojje hem till mig där vi väntade in mai och nadia, sen spelade vi alla kort! Kan inte minnas hur länge sen det var.
I morgon åker jojjes mamma och hans lillebror till Grekland och firar sin jul där borta. Och snart är det också vår tur att åka till London. Mys!
Nu ska jag ta och städa lite och sen jobba!

1 vecka kvar till Julafton

Var med jojje och julhandlade idag och hittade en hel del ;) Nu är nääästan alla julklappar klara! Till mig köpte jag bara krom och bio-t tabletter. Krom är jätte bra för sötsug har jag hört och det andra är typ mest till för om man tränar, bio-t har jag kört på ett tag nu och det balanserar vikten, man slipper gå och upp och ner. :P
Nu ska jag och jojjes familj åka och äta i någon spansk restaurang i stan! Så nu måste jag skynda mig.
Och snön kunde inte komma tillgängligare haha. hoppas det snöar ända fram till jul nu! Vore bra! :)

fredag

Klockan är bara två och jag har hunnit med skola och gym! glömde min mp3 hemma så kunde knappt värma upp, kan verkligen inte träna utan min mp3! :/
Nu har jag hela dagen att göra vad jag vill :)
Igår så invigde jag,jojje och lelle nya Max som är öppnat här i haninge. Jag åt inget men de andra två åt så som män brukar äta.. haha.
Idag kanske lilla jag tänker baka igen, ovanligt va? får se vad det blir. Vi får nämligen besök från Sabrin och hennes lilla familj. Det var länge sen de va hos oss, och de har heller inte varit i vår tillfälliga lya ;) ska bli mysigt!

party tonight

Just nu dör jag av hunger.
Kom precis från ett biceps och bröst pass!
Nu vill jag äta allt och inget, men känns onödigt att äta nått nu när maten är klar om typ en halvtimme :p Har varit i skolan och stressat hela dagen med inlämningsuppgifter och prov! Mötte nadia efter skolan i haninge och köpte bara strumbyxor som jag kan ha ikväll till min klänning.
Nej nu måste jag dusha! Och har inte ens testat min klänning, hoppas den sitter bra så jag slipper stressa, och leta efter något annat! Men fin är den!
Bilder senare ikväll ;) eller i morgon!
Hittade nyss den här bilden! och fyfan vilket kontrast.. en vit och en brun, har inte tänkt på det tidigare, fast hon är snygg både som blek och brun faktiskt! Har tänkt på att många greker bryr sig inte så som vi gör när det gäller att sola, de har ju sol nästan året runt medans vi kämpar för att bli så bruna som möjligt när vi reser utomlands! saknar henne rätttt så mycket, och självklart stället där vi träffas varje år!

Lucia

Idag hade vi Luciamys i skolan, med massa sånger och fika! och vi fick dessutom besök av Denniz, så det var kul!
Jag råkade ta en powernapp när jag kom hem vid 5, och vaknade nyss :/ lite jobbigt med tanke på att jag har ett prov i morgon som jag måste börja med.. hmm. NU! Får se kanske beställer nån sallad mitt i allt!
I morgon blir det även födelsedagsfirande för min del! för första gången på en onsdag. :D Vi tänkte fira sabrin (inte min kusin) Så mer roliga bilder i morgon. ;)

måndag

Fyfan mina ögon, dom är helt röda. Känner hur övertrött jag är och hur snabbt jag kommer sova i natt haha, fast på gymmet var jag pigg! Nu är det bara den här veckan och sen till onsdag nästa vecka som jag går i skolan sen har jag lov, fyfan va skönt!
Älsklingen lagade lite mat idag och det blev kyckling med ris och sallad ;) en specialare!! Och gud så mycket chocklad jag har sett idag, höll nästan på att falla för frestelsen. Jojjes mamma och bror ska till grekland snart så man ser ju chockladen överallt! (Och nej, kycklingen är inte bränd haha, det är bara grillkryddan som vi använder som blir så!)
Nu väntar duschen och i morgon är det Lucia :)

Helgen

Den här helgen har varit väldigt skön. Jag jobbade ju som sagt igår och efter det skulle jag egentligen till mikaelas surpricesfest, men fick ont i huvudet under jobbpasset så drog hem till mai istället som bor nära mitt jobb och chillade där lite med nadia och maisan!
Idag har jag inte gjort så mycket, körde dubbelpass på gymmet, vilket jag gör varje söndag ;) först afro, sen benpass eller vad det nu blir, men idag blev det ben.
Bakade även en kaka som heter ambrosiakaka, och den var tydligen jätte god. Brukar faktiskt nästan aldrig äta det jag bakar, (jag vet, knäpp) men är lite nojig ibland när det gäller kosten.
..Och min fina lilla vovve! Sötaste som finns!
God natt!!

Lördag

Ska dra och jobba om 20 min, och håller fortfarande på torkar håret och ska äta tonfisksalladen som jojje gjorde till mig. Idag får vi se vad jag har lust att hitta på efter jobbet :)
Hatar egentligen att jobba lördagar, det brukar oftast vara mycket inplanerat på just lördagar, men ibland får man offra sig.


another day

Blev aldrig någon skola för mig idag, hann bara komma till älvsjö sen efter ca 45 min gav jag upp, så då åkte jag hem. Kunde ju sovit istället, men skumma tågtider ska vi vara beredda på nu väll haha.
Nu äter jag mitt favoritmellanmål Kessela, med lite nötter och honung. Stillar hungern ett bra tag och man kan blanda kessellan med vad man vill, cashewnötter, musli, fun light, bär, ja mycket iallafall.
Nu ska jag nog plugga lite innan gymmet. Biceps blir det idag eftersom att jag inte hann med det i söndags när jag skulle köra det.
Måste föresten boka tid hos sjukgymnasten, har nått problem i rumpmuskeln/svanken, och den skadan hindrar mig från ganska mycket så nu är det dags att göra något.
Sen måste jag ringa Kinahälsa så att jag och jojje kan boka tid till 1 timmes massagen som vi har presentkort på.

God kväll!

Dagen har varit undebar haha, vaknade och låg ganska länge i sängen innan jag klev upp för frukost, och sedan har jag bara laddat ner musik till gymmet, det är ju min motivation, hittade väldigt mycket, här nedan kommer två favoriter.. Har även varit på gymmet och där kan man aldirg vara för länge!!
Jag är så glad att jag har börjat tappat mitt sötsug, har blivit duktig med det där. Hoppas det håller!
Nu väntar dushen..



önskelista till jul

Mitt internet var inte att leka med igår.. Men nu har jag skrivit en liten önskelista faktiskt, medans jag chillar i skolan lite. (jag tror jojje tycker att jag har varit snäll iår haha)

1. Underkläder, helst spets
2. Victoria Secret parfym Very sexy hot
3. Kamera, en bra, smidig, så man kan ha den i väskan och enkelt i handen.. och självklart fin design
4. Accesoarer,  använder endast silver (örhängen eller armband)
5. Träningslinnen (gärna färgglada) size S
6. Celsius drickor, finns billigt på Ica maxi, dricker endast sparkling (kolsyrat) smakerna som finns i kolsyrat ärwildberry, lime, cola och orange. Ett MÅSTE till gymmet! :P
Egentligen blir jag glad av vad som helst, men det här är säkra kort och lite ideer bara :) Juste presentkort på systemet är inte heller helt fel inför nyår ;)
Find me on Polyvore
önskelista

 


2:a advent och nadias födelsedag!

Fyfan vilken helg. Den gick snabbt haha.
Igår gick vi på 50 års fest hos Judith, där åt vi mat och hade det mysigt. Sen fortsatte vi in mot stan och hamna på magenta. Det var alldeles för mycket folk, och vi alla försvann lite hit och dit men trots det hade vi riktigt kul!
Här är mitt pepparkakshus som jag har gjort hahaha! Jag är då en riktig jul-nörd! :) Den är faktiskt inte så ful i verkligheten som den ser ut på bilden.
Nu ska jag förbi nadia en snabbis innan jag ska plugga och sova! och det är endast:
20 dagar kvar till julafton
22 dagar kvar till london (julklapp från jojjes föräldrar)
27 dagar kvar till nyår!
Älskar den här månaden!

God morgon eller god dag

Det blev en härlig utgång igår med nadia och mai, vi bestämde oss tillslut för att dra till slakthuset (en klubb) haha som ligger vid globen ungefär, vi hade det riktigt kul faktiskt trots att musiken inte var den bästa. Och det blev tyvärr inga bilder, det får bli nästa gång.
Klickade hem en klänning i tisdags, och egentligen skulle den kommit igår :/ men kommer på måndag istället. Det fick bli en svart långärmad, har ingen långärmad klänning tror jag inte.
Sen ska ni få se bild på mitt fina pepparkakshus jag har gjort! Nu ska vi se vad lördag bjuder på ;)
Hoppas ni får en härlig lördag!

party

Lite stressigt har det varit idag, var i haninge C och kollade runt lite och köpte det som behövdes. Bland annat ny mascara. Sedan gymmade jag och har hållt på med mitt pepparkakshus som blir klar med i morgon, hinner inte nu. Ska ut och parta med Nadia och Mai. Blir förhoppningvis bilder i morgon ;) Nu måste jag fortsätta göra mig iordning.

1 DEC

Vaknade för en halvtimme sen, ingen skoldag idag, skönt!
Åt nyss min efterlängtade frukost, längtar alltid till frukost redan på kvällen innan haha. Jag är en riktig frukostmänniska.
Såhär ser min frukost ut.
Så ska gröten se ut efter att du har värmt den. Det här är havregrynsgröt. Eftersom det är vissa som undrar hur man gör.
1 dl havregryn, 1 tsk salt, typ 1,5 dl vatten, in i micron 2 min, sen klart.. Efter det släng på kanel på hela tallriken, bra för förbränningen dessutom, sen 1 dl mjölk över kanelen och lite sylt :D
Hur gott som helst..
Så ser det ut efter!
Nu ska jag förbi gymmet.. om 5 min är jag där! Skönt att det är så nära.