intervjun och skottdagen

Kom precis hem från intervjun som jag skrev om tidigare! Den var faktiskt värre än jag trodde, de ställde en massa frågor som man fick tänka efter på! I ca 45 min!! Men så är det kanske om man ska jobba med människor. Kan jag gå med på! Efter intervjun sa han som intervjuade mig, "det här gick ju riktigt bra, du skötte dig riktigt bra faktiskt!" Sen presenterade han mig för sina kollegor! Och då började jag tänka positivt! Nu får jag  bara hoppas! :-)
Jag är hemma hos mamma just nu och väntar tills jojje ska bli klar från gymmet så vi kan äta, sen kanske powerwalka lite.
Shit vad våren verkar komma fort, och i morgon är det redan mars månad!

Tillbaka!

Jag har varit borta från bloggen ett tag märker jag (säkert ni med) Men nu är jag tillbaka igen! ;)
Idag var jag och tränade faktiskt, gick helt ok trots att jag har tappat mycket! Igår kom jojje hem från milano riktigt lycklig efter att ha sett sitt fotbollslag milan spela! Han kom hem med massa milan prylar, chocklad, klocka, kläder sen en klänning och ögonskuggor till mig :D Även summer burst biljetter fick jag också!
Jag har föresten lov från skolan just nu, älskar att vara student! ;) Så nu ska jag plugga det jag behöver, träna lite, dra på bio med halva skolan, gå på restaurang med min älskade turk-gunilla, och vad mer? Jag ska på jobbintervju i morgon som personlig assistent! Annars väntar jag på att kanelbullen som min syster väntar på ska komma till världen! Hon kommer närsomhelst :D


Snart blir jag moster till en fetknopp, hon väger drygt 4 kg redan!

onsdag

Var en sväng förbi haninge nyss eftersom jag behövde en ny foundation, hårinpackning och hårfärg. Ska färga håret lite mörkare om 2,5 vecka men tills dess vill jag åtminstone färga utväxten.. Irini ska färga mitt hår, och när jag ringde henne hade hon precis varit på ultraljud, babyn väger ca 4 kg redan haha! En liten megababy!
Snart ska jag ta och äta något mellanmål, ingen aning vad jag ska hitta på! I värsta fall blir det någon proteinshake! Skulle va gott med knäckisar med avocado, aromatkrydda och citron på :-)
Till middag ska jag äta ugnbakad lax med potatis!
Make up stores, studio foundation är min favorit hittils 225:-
Använder den nästan varje dag och håller ca 4-5 månader!

Glad alla Alla <3

Update då! Det var ett tag sen! :-) Har gjort ganska mycket dom här dagarna! I Fredags var jag och jojjes familj på Kinesisk restaurang och åt kinabuffe, det var även sushi och glassbuffe så gissa om jag jag var mätt efter! haha! Tror restaurangen hette kinamuren? Värt att besöka! Och billigt!
I lördags och söndags jobbade vi i globen, på Hockeygames! Riktigt kul faktiskt! Finnarna var på G haha ;)
På söndagen blev jag magsjuk, som tur i slutet av arbetspasset haha! Och det var hemskt! Att sitta på tåget och känna sig väldigt illamående och veta att dörrarna inte öppnar när man vill var lite läskigt! Hursomhelst! Nu borde det vara klart med sjukdomar för min del! Jag har fått så det räcker! Hade jag varit frisk idag hade det nog blivit nån mysig restaurang med min man, men känner mig inte riktigt pigg för att dra iväg nånstans! Får bli något mysigt hemma isället! Kanske beställa hem nåt gott!
Jojje var fin till skolan idag iafl! Han och hans frukostshake innan han gick hemifrån! haha!

onsdag!

Ok, kom från gymmet nyss, tränade ben idag! fyfan vad man har tappat! men blev glad i själen iafl av att bara vara där.. Jag ska ta det försiktigt sa läkaren idag när jag var på undersökning. Jag hade ingen bakerie i halsen, bara virus som borde gå över snart.. så det går bra att träna lätt till att börja med.. :p Det känns lite konstigt i halsen, men hoppas att det är nått som går över snart.. :s  Åt en choklad bar nyss från nutrilett, perfekt för en chokladälskare som mig! Nu ska jag duscha och sen har jag inga mer planer för idag! Kanske tar en powerwalk och sen går hem till mamma och ser va de gör där hemma :D
mysig efter gymmet haha

missing my gym..

God kväll.. Har precis avslutat bakandet. Gjorde kladdkaksmuffins igen ;) haha!
Hela dagen har varit väldigt seg och i morgon ska jag till vårdcentralen på morgonen så de kan förklara för mig vad som pågår i min hals för jag mår ju bra annars.. det är bara synd om jag skulle ha någon bakterie/virus i halsen. Vill börja träna igen, vill uppdatera om roligare saker haha :D Hoppas det inte är nåt problem så jag kan börja träna redan i morgon. Gissa föresten om jag är sugen på att klippa mig och färga håret lite. ;)
Nu ska jag plugga lite innan läggdags!

Igår

Igår var jag och nadia hemma hos Mai, vi ville ses och umgås hemma hos någon av oss lite eftersom vi sällan stannar inne haha! Det var mysigt, vi tittade på jersey shore, åt massa gott, typ grönsaker med dipp, massa chocklad! Mais katt är också rätt fet, vi mobbade han lite!
Idag har jag bara tagit det lugnt och snart är jag 100% frisk! Har saknat gymmet väldigt mycket, och dessutom kommer det vara roligare att uppdatera här när jag kommer igång igen!
Nadia älskar att bli kittlad! hahaa! (not)

fynd

Idag hade jag endast en lektion, och var hemma till lunch :-) Lite senare tänkte jag göra lite kladdkakemuffins eftersom sabrin och tjejerna kommer nu närsomhelst :D
Juste! Beställde ögonfrans-serum till mamma och mina systrar eftersom letsdeal.se hade ett riktigt bra erbjudande. Ja, lite längre, fylligare ögonfransar är ju något varje tjej önskar! Så in och beställ, 90% billigare än ordinare pris!


Onsdag

Idag har jag varit på en konst-utsällning med några styckten från skolan.. Hade aldrig varit på det tidigare, men kul var det faktiskt! :-) Det var inte så farligt som jag trodde.. haha! Därefter åkte jag hem och har frysit heela dan.. Nu ska jag ta en lång dush så jag blir varm, sen får vi se vad som händer.. Varför känns det föresten som att hela världen kollar på fotboll? Jag hör varje dag om matcher hit och dit haha!
I morgon kommer Sabrin och hennes lilla familj hem till oss.. gissa om jag tänkte baka? min nya hobby ju :-)