Sömnlös natt

Såg att jojje la upp en bild på fb där det står att det var -12 grader ute i morse.. Jävlar! Jag undrar som alla andra.. när ska vintern försvinna? Hursom :-) Åt nyss frukost.. havregrynsgröt med kanel, mjölk och sylt! Mhh!
Snart tänkte jag plugga lite för att få det gjort, sen måste jag nog ut och få frisk luft.. Jag vill träna, men är inte riktigt frisk än, undra om jag ska till doktorn så de får avgöra om jag har bakterier eller virus i halsen :p Vissa saker gå bra att träna med, andra inte..
Snart är det även alla hjärtnas dag! om 2 veckor.. haha, butikerna är alltid ute i god tid ;) Förra året blev jag överaskad av jojje med ost, kex, vin och gelehjärtan! Och jag tänkte att jag ska överaska honom iår. Vet att han kollar min blogg, men läser knappt, en sån här "lång" text är tydligen jobbigt att läsa haha!! :D
Nelly

söndag

I fredags var vi som sagt ute.. Vi åkte in tillsammans till stan och sen förade vi lite tillsammans, men sen vet jag inte riktigt vad som hände.. Meningen var att vi skulle till en klubb, och jag kom ju tillsammans med tjejerna till Amba, alla utom nadia, så jag hann betala och sen dra på en gång typ, nadia ringde.. så jag mötte upp henne, och sen försvann min halsduk och leggings, minns inte riktigt vart jag skulle ha tappat bort dom.. hursomhelst, jag sov inte många timmar förens jag skulle upp och jobba igen.. Nu har min halsont försvunnit, nu är det endast lite kvar av förkylningen.
Snart kan jag träna igen!
Nadia finns inte med på en enda bild, och det var tydligen fler som ville ta bilder med oss i tunnelbanan haha!!

Lady Million

Kom nyss hem från Haninge C med syster Niki, jag köpte strumpbyxor och parfym, och Niki behövde byta sina skor.. Hon fick en mascara från mig som hon behövde, det lönar sig att vara kicksmedlem ;) Sen köpte hon även lite smink som hon behövde.. Det är jätte jobbigt ibland att välja mellan parfymer ibland, men ville ha en elegant som luktar gott och håller länge, sen är det kul att ha olika parfymer till olika tillfällen. :-)
Nu tänkte jag duscha, och börja ladda batterierna till kameran för ikväll är vi 4 tjejer som ska parta!

Torsdag

Heeeej! Det var ett tag sen ;) Börjar faktiskt må mycket mycket bättre, och det känns som att jag kan börja träna snart igen!
Idag åkte jag och Gönul till stan innan min intervju (som kontaktperson) Hade inte så mycket tid på mig i stan, men det blev endå en bh och en mascara som följde med hem!
I morgon ska jag förmodligen ut med Nadia, Gönul och Shehad. Ska bli så kul! All in!! men fan att det ska vara så kallt ute..
En bild på sjuker, och en på bästa mascaran, lash architect 4d Loreal.

Still sick

Suger att va sjuk, har ingen lust med bilder eller något, vill bara att det här ska gå över, vilket det borde göra till helgen iafl.. Äter och dricker allt möjligt för att jag ska må bra. Jag läste faktiskt något väldigt smart imorse.. något man inte tänker på varje dag.. ;)
Låt oss säga att du kommer hem (ensam naturligtvis) efter en ovanligt hård dag på jobbet. Du är riktigt trött, orolig och frustrerad. Plötsligt börjar du att känna en svår smärta i bröstet som börjar sprida sig ut i din arm och upp i din käke. Du är i ditt hem... ensam... men bara 2 mil ifrån närmsta sjukhus. Men du in...ser att du inte kommer att kunna köra så långt.. Du har fått utbildning i HLR..., men den personen som lärde ut det berättade inte hur man gör det på sig själv! Eftersom många mäninskor är ensamma när de drabbas av en hjärtinfarkt och utan hjälp så har dessa personer bara ca 10 sek på sig innan de blir svimfärdiga och sedan förlorar medvetandet. Därför är det viktigt att sprida följande kunskap! Under tiden man larmar 112 att göra följande: Man kan rädda sig själva genom att ta ett djupt andetag och sedan hosta mycket kraftfullt. Och sedan upprepa detta varannan sekund, tills hjälp anländer. Det djupa andetaget gör att lungorna får syre och hostans rörelse ”kramar” till hjärtat så att blodet hålls i cirkulation. Hostan kan göra att hjärtat återfår normal rytm. På detta sätt ökar chanserna till att man hinner till sjukhuset i tid! Dela detta till så många som möjligt! Kanske just din delning räddar ett liv.
Föresten har hittat ett protein som jag dricker innan jag lägger mig (vaniljsmak) fungerar väldigt bra, har ju tyckt att många är så äckliga, fast jag blandar ju självklart i kakao, ni känner ju mig! ;)
Snart blir det förmodligen prommis med Nadia.

Gårdagen

Ok.. att vara taggad och att gå och träna när man är sjuk var tydligen ingen bra idé. :-) Vila hellre, ät nyttigt, myyycket frukt, dricka extra mycket vatten och sen vänta några dagar tills man frisknar till, är en vettig lösning. Att bli frisk tar mycket längre tid om man går och tränar. Jag borde ha lyssnat på "gå inte och träna när du är sjuk människorna"
Igår hadde vi föresten kalas för min mamma och moster. Mamma fyller egentligen år på tisdag men vi valde att fira dom den här helgen.. och det var mysigt dom vanligt! Det blev mycket gott! Jag tror inte att jag riktigt var mig själv igår när jag såg allt gott som fanns. ;) Vi åt middag, riktigt god pastasallad. Sen fanns det olika muffins och en rejäl tårta som var 80% choklad. Man blev så mätt på allt socker att det inte är sant. Men vi har det alltid mysigt när vi firar, och älskar att det kan hålla på hur länge som helst..
Tårtan som min syster Niki gjorde som var större än en plåt.. haha dödsgod!
Nu ska jag hem till mamma och se va de gör där hemma.. Butikerna borde föresten inte börja gå ut med vårkollektionerna riktigt ännu :-) Ser ut som att vi kommer ha snön kvar ett tag till iafl.. Massa barn lär ju vara överlyckliga nu! ;)

nelly

Kikar lite på internet, hittade lite vårfint.. vore inte helt fel med dessa.. klackar 399:- RL väska 1195:- (yes nelly)

Fredag

Idag skulle jag vara med och fira Diana men jag är fortfarande sjuk och fryser hela tiden.. tycker det är mysigt på kvällarna när man är sjuk. Man dricker lite te med honung, mysar och tittar på någon film, men under dagen blir man mest rastlös! Så ikväll har jag inga vidare planer.. Tycker lite synd om mig själv.. Blir nog någon film, och stanna hemma ikväll!
Idag köpte jojjes pappa hem lite äggvita som vi har pratat om.. alltså BARA äggvita hehe, knappt några kalorier som vi tänker använda till när vi gör äggröra.

Dunken sen faktiskt ganska läskig ut haha, när jag öppnade kylen tänkte jag vad är det? Vem har lagt den där!?


svar

Nu var det ju faktiskt min tur att bli sjuk, och fyfan vad irriterande det är. Sist jag blev sjuk och tränade fick jag lunginflamation, så inte igen tack!
Idag tränade jag faktiskt, men kände att det brände rejält i halsen så får avstå till söndag minst, för ju mer man tränar när man är sjuk, desto längre tid tar det att bli frisk. 
Fick föresten lite frågor nyligen som jag tänkte besvara på :-)

vad pluggar jag?
Jag pluggar på folkhögskola just nu, efterom jag behöver vissa ämnen sen när jag vill plugga vidare. Förhoppningsvis till höst. Testade innan att få allt gjort på komvux men de var inte riktigt min grej. Varken distans eller kurserna där.. 
Vad gör jag när jag känner sötsug?
Just nu är jag väldigt motiverad och viljan gör mycket att jag "vinner" över mitt sötsug, men sen har även krom tabletter hjälpt mig, de tar inte bort sötsuget helt, men oerhört mycket.. de hjälper att "balansera" sockersuget, du känner inte att du blir irriterad för att du inte fick din choklad! Jag känner mer att jag har vanan att när jag ser choklad att jag ska ha den, men är egentligen inte sugen.. När jag väll får ett sockersug, så äter jag något annat istället. Frukt! sen borstar jag tänderna, och då vill du inte ha något sött kan jag lova :-) Sen finns det ju bars, eller annat som är betydligt nyttigare som du kan äta istället för godis, det finns mycket nyttigt som är gott. 
Äter jag kolhydrater?
Ja, det gör jag, men väldigt lite. Kolhydrater måste man få i sig både före och efter träning, men inte hur mycket som helst, jag går upp i vikt av kolhydrater faktiskt. förut skippade jag kolhydrater och jag var trött mestadels av dagen, man behöver socker för att orka..
såhär kan en tallrik se ut:
Mestadels sallad, (nästan 3/4) sen liiiite ris eller pasta på det (mindre än på bilden haha), och kött, inte allt fööör mycket! Äter alltid bara en tallrik när jag äter middag, bara för att det är nyttigt kan man ju inte äta hur mycket som helst. :-)


onsdag

Just nu känner jag mig rätt trött! slutade 4 i skolan, sen åkte jag direkt till gymmet. Jag tränade triceps och axlar, och gick på step interwall som tog kål på mia axlar ännu mer. Nu börjar även mina helger på torsdagar istället för fredagar, gissa om jag är glad.. så i morgon börjar min helg..
Det här äter jag nu på kvällarna, jätte nyttigt och finns att köpa på lidl.. Finns en hel del annat nyttigt och billigt där. (Olika sorters kvarg) Bästa mellanmålet faktiskt. Blanda med lite cashewnötter.. åh!
Nu ska jag fortsätta umgås med min gravida fetsyster haha! Hon är så rund och go!


Man blir vad man äter

Igår natt gick jag och la mig klockan 11, grymt va? jag brukar normalt sova efter 1-2.. nu förstår jag vad folk menar med att sömn är viktigt. Jag kände mig som en ny människa när jag vaknade. :-)
Idag körde jag bröst/biceps, och uppvärmning (crossfit maskinen) 50 min. Efter en kvart orkade inte mina ben faktiskt pga jobbig träningsverk i rumpa och lår, men sen började simpsons, ett jätte roligt avsnitt som fick mig att glömma tiden ;)
så tack simpsons! :D
Min mage är det största problemet just nu.. Men det viktigaste är att den är någorlunda till sommaren iafl, det är väll då den kommer synas som mest haha.
Ikväll tänkte jag ta en powerwalk, och sen plugga lite.. helst av allt vill jag baka, men hinner inte idag, får bli i morgon.. jag har blivit ett bakmonster hehe.. min familj har tagit för givet att när jag kommer så ska det bakas! :-)

rolig våg

Just nu sitter jag i skolan och har faktiskt inte så mycket att göra.. Jag är inte världens piggaste med tanke på att jag sov ca:a 3 timmar i natt.. Idag halkade jag också för första gången på länge på medis haha, som tur var det inte mycket folk! fyfan vilken chock man får när man går och sen plötsligt hamnar på ryggen.. som tur gick det bra och jag fick hjälp av 2 söta tanter att komma upp.. De hjälpte mig att borsta bort snön från ryggen och jag tackade verkligen. Sånt upskattas! istället för att man bara ska gå förbi. Sen fortsatte jag till skolan med rumpont.
Idag slutar jag ganska sent och blir därför direkt till gymmet! får se vad jag ska träna idag :-)
Nu har jag dessutom en riktig våg där hemma som fungerar som den ska! Den innan visade lite allt möjligt och gick rätt så fel, inte undra på att jag blev beviken så många gånger!

Vågen lyser rött,grönt eller orange beroende på hur mycket eller lite du har gått upp i vikt. Står även "-1,7 kg" så man vet exakt. Faktiskt riktigt kul! märket är tefal, och ligger på ca 700 kr. Finns säkert billigare.


Lördag

Jag vaknade klockan 1 idag, gissa om jag blev irriterad haha.. Jag tycker det är jätte jobbigt när jag sover bort mina dagar! Blev en runda förbi gymmet efter frukosten iallafall, och körde bara crossfit i 45 min, sen lite mage. Just nu är jag nydushad, och har satt på mig min bästa Brun-utan-sol. Jag har testat jätte många faktiskt och har kommit fram att jag gillar Loreals Sublime bronze mest.. Den är till för både kroppen och ansiktet och man känner sig alltid lite fräshare när man är lite brunare, iallafall jag :-) Hur lättapplicerad som helst, och man luktar inte hemskt efter att man satt på sig den.
Jag solar inte solarium längre! Många anledningar.
Klänningen ska jag ha nästa vecka, när min vän Diana fyller år! det lönar sig att ha 3 systrar ;) haha! Det är min syster Nikis Nyårsklänning, och frågan är vad jag ska ha under, den är rätt så transparent som ni ser. Hoppas hon inte blir arg om jag krymper den lite på nått sätt haha får vara försiktig!

Fredag den 13:e

Det kändes lite jobbigt att åka till skolan idag och sen i princip åka hem igen, vi tittade på en "film" i en halvtimme innan vi slutade för dagen, fast endå skönt med en så kort dag.
Idag körde jag rygg och mage, körde en hel del nya magövningar eftersom att det måste bli lite mer fokus på magen, magen är trots allt svårast att trimma till :p
Idag tänkte vi gå och handla hem massa nyttigheter till kylen :D Typ kessella, sallader, ägg. Resten finns ju hemma ;)
Tycker det är lite kul att det är bara min moster och min syster som kommenterar hehe trots att det endå är en del som läser. :D Är det något önskemål ni har som jag kan skriva mer om? :) vad som helst.. Ni behöver inte skriva namn..
Hoppas ni får en trevlig Fredag!

12 Jan

Idag hade vi en ny intruktör på afro-passet, roligast var när folk sakta men säkert började försvinna haha, men jag tyckte det blev kul med en liten större yta att röra mig på. Passet var dock inte för mig (och för många andra) inte riktigt afro, men jobbigt var det, och man tackar självklart för utmaningen!

Det lönar sig att jobba på Dagab som Björn gör (min kusins kille) för vi köpte 20 sånna här joghurtar för endast 20 kr, i vanilj och hallon-granatäpple som vi äter på kvällarna. Finns i jordgubb och blåbär också, normalt kostar de typ 17 kr styck, men vi köpte dom för 1 kr styck haha. Mycket proteiner, och väldigt mättande faktiskt..

I morgon har jag endast en timmes lektion, och slutar lagom till lunch sen är jag ledig? ska bli kul och se vad jag hittar på. Blir nog ingen utgång för min del (you never know) haha skoja bara! ska ut nästa helg iafl och fira min vän Diana. :) Den 21:a fyller även min moster år, och mamma den 24:e.

Eftersom jag fryser ska jag ta ett varmt bad, och då menar jag så varmt så att jag ser solbränd ut när jag kommer upp från badet.

Godnatt!


frukostmänniska

Vet ni en sak? jag längtar till frukosten redan kvällen innan, för alltid när jag vaknar har jag en sån aptit haha, och jag brukar variera min frukost rätt mycket, men just nu äter jag mest ägg och bacon med grillkrydda på, och ett glas mjölk! Det är galet gott! Sen sägs det att folk som äter frukost, småäter inte lika mycket på kvällen, vet inte om det stämmer faktiskt.
Efter skolan, drog jag direkt till gymmet och var rätt trött innan träningen, men det gick bra endå, ögonen var öppna, och tränar man så ska man träna ordentligt :p uppvärmningen idag blev på crossfit maskinen 42 min tog det, och blev av med 600 kalorier bara på uppvärmningen.
Sen tränade jag biceps, och vissa tror att tjejer får monster-armar för att man tränar dom överhuvudtaget, men riktigt så är det inte. Mestadels beror det på gener, och tjejer har inte tendensen att få så stora armar som killar. Visst kan man få stora armar som tjej? Men då är det för att man äter väääldigt mycket eller så är det kanske olika "genvägar" till manliga armar.. ni fattar!
Jag tycker det är snyggt att vara fast, och armarna ser ju inte så kralliga ut när man går i vanliga kläder haha, när man inte spänner eller hur man ska förklara :D
Ikväll blir det någon mysig film!

Tisdag, och 3 dagar kvar till helg igen!

Det var ingen bra start på dagen idag! försov mig andra skoldagen! jag skämms!
Däremot vilade vi ut oss tillräckligt, och hämtade ut paketet från gymgrossisten som kom idag, jojje beställde ett linne, och ett par träningsbyxor.. och jag en sportbh bara, två färger på en och samma sportbh, så vänder jag den ut och in får jag antingen blå eller lila.. jag kommer nog använda den blåa delen mest, gillade den mer!
Nu blir det lite musik-pepp innan vi drar till gymmet.
Ben träning idag!

Kom igång du med!

 

image description

 

Det är många som har "att gå ner i vikt" som nyårslöfte, och jag tror problemet för många är att de har svårt att komma igång. Det finns vissa som frågar mig hur jag orkar gå till gymmet så ofta och hur man blir motiverad..och alla har ju olika mål. Många tror att en hälsosam livsstil är jobbig, och ger upp! Men sanningen är att man mår mycket bättre, och därför vill jag dela med mig hur jag blev motiverad och hur ni förhoppningsvis kan bli motiverade.

:)

 

1. Träningskläder! Man känner sig snyggare och bekvämare i kläder man trivs i. Helst tajta kläder för sen kommer du också se skillnad själv.Och tänk på att ha tålamod, det tar inte en dag att se förändring.
-
2. Ladda din mp3 med bra låtar som får dig peppad, själv kan jag inte träna utan musik.
-
3. Motivationsbild. Sök på Google eller någon vän eller vad som helst som lyckas med sin träning eller som har en fin kropp, det motiverar en psykiskt. Samtidigt ska det vara realistiska bilder helst. Haha, annars kanske du blir besviken. Vi människor är byggda på så olika sätt, vissa är födda med breda höfter, andra väger mycket mer än vad de ser ut, så var realistiska! Målet är förändringen på dig själv, och att du själv ska må bra!
-
4. Fråga om träning! Man kan inte gå på ett gym om man inte fattar vad man gör där.. Fråga någon om träning. Vad vill du få ut av din träning? Vill du ens gymma, eller är du en person som gillar att gå på pass? Du kanske gillar att dansa? Det är grymt viktigt att man tränar det man tycker är kul! Och att variera träningen, annars kan man bli uttråkad.
-
5. Planera in träningen nu i 6 veckor framåt. Varför? Jo, För att nu kommer i princip det svåraste..För att lyckas nå sina mål måste man få träningen till en vana, vilket tar ungefär 6 veckor. Så kämpa dig dit även fast det är jobbigt ibland. Vanan kommer! Tro det eller ej..
-
7. KOST! Nu var komma igång med träningen nästan klar. För att att uppnå resultat är det inte bara träning som gäller. Kost kost kost kost! Viktigt! Tänk att nästan 80% av din Kropp handlar om vad du äter. Jätte viktigt vad du stoppar i dig! Det finns jätte många saker man kan äta som är både gott och nyttigt! Har du chokladberoende som mig är det dags att skippa vanan. Vill du vara fin får du lida pin som man brukar säga! Ät kromtabletter om du är en liten sockergris som mig :) och man får unna sig ibland, typ nån gång i veckan.. Eller speciella tillfällen! Drick mycket vatten!!
-
8. Sist kommer resultatet! En sak är säker! När du får beröm senare kommer du inse hur motivationen kommer att bli bättre. Du kommer älska din träning, och viktigast av allt! Du kommer trivas med dig själv! Eller din kropp.. Sen kan du träna på ditt närmaste gym, vilket är smartast, så slipper du bli lat. ;)  Jag hade turen att både hamna på det närmaste gymmet, och det bästa gymmet!
HaningeHälsoStudio (golfhallen)
-
Dessutom är det perfekt att börja NU till sommaren!

 

 


skulle vilja vara vart som helst just nu!

Nästa vinter vill jag vara utomlands, om inget kommer i vägen, rättare sagt skolan :-)
Tycker vintern här i Sverige är alldeles för lång och tråkig. Blir tillomed deprimerad ibland. Ush.
Nu är det min sista termin i skolan innan jag pluggar vidare. (förhoppninsgvis till höst, vill verkligen) Jag ska börja kolla lite utbildningar så jag vet vad jag ger mig in på. Det lutar sig mycket åt förskolelärare, men är också intresserad av SPA, och träning. Största drömmen skulle vara att jobba på Arlanda, älskar Arlanda haha! men det är alldeles för långt att åka, och vill inte flytta till andra sidan stan heller. Vi får se vad det blir!
Jag gick även och köpte en almanacka idag för det är ett MÅSTE för mig, annars blir jag stressad och glömmer bort saker. Tror det är viktigt för alla egentligen. :P
På gymmet idag körde jag rygg och mage, och sen träffade jag även Bella där också! trevligt! :)
Nu ska jag duscha och sen får vi se vad som händer!

Bekännelser ;)

Tack vare neulash, har mina ögonfransar blivit betydligt längre, går att beställa ifrån neulash.com.
Har alltid haft klaustrofobi, dock inte så grov, men som har blivit lite värre nu.
Plattar håret dagligen, eftersom det är lockigt.
Har gått från skostorlek 39 till 38.
Tittar aldrig på TV, endast nån film någon gång i månaden, eller bio.
Tycker det är orättvist med människor som kan äta vad som helst och inte påverka deras vikt.
Myttomaner är onödiga och jobbiga att lyssna på
Jag har ett chockladberoende, av chocklad blir man glad :D
Så, nu vet ni hur man blir min vän.. hahaha :)

Sön 8 jan

I morgon börjar skolan igen och ska vara där klockan 9?! Frågan är hur jag ska kunna vakna i morgon när jag har lagt mig vid 3-4 nästan varje natt i 2 veckor! äsch får skylla mig själv egentligen.. :) haha..
Gissa föresten OM jag blev glad när jag kom hem efter gymmet och såg sushi? Vet inte om jag kommer tröttna på det nånsin. Från att ha hatat det, älskar jag det.
Ikväll kommer också jojjes mamma och bror hem från Grekland, och jag vill helst inte veta vad de har tagit med sig för godsaker. Stackars mig! Hatar när man öppnar kylen och man vet precis vad som finns i alla konditorilådor..


7 Januari

Det enda jag har gjort idag är tränat, bakat cheescake, och varit ute med min galna hund, hon har något fel i den lilla hjärnan, men hon är gullig endå! :) Haha hon får lite ryck ibland när man går ut med henne, typ som om hon skulle behöva tvångströja eller nått.
Hon är jätte kaxig ibland mot Atlas (brorsans hund) som väger 60 kg haha själv väger hon bara 10 kg.
Lite komiskt att pappa kom in nyss genom dörren med lambo och sa "den här hunden är lite knäpp faktiskt" Noo shit :) haha!!
En gammal bild på stor och liten!

bio kväll

Min syster sa att gina hade fått in sportkläder, och då var jag tvungen att kolla vad hon menade, för så mycket kunde de ju inte fått in? Men jo faktiskt, det fanns lite att välja mellan :) i olika fina färger.. Jag har ju beställt lite träningskläder som ska komma närsomhelst, men köper nog någon topp i gina endå. Man känner sig mer motiverad med snygga träningskläder har jag märkt!
Har precis ätit kyckling och avokadosallad, och nu sprängs jag nästan!
Ikväll blir det bio med grabbarna, har länge velat se Abduction.
Och det är bara 3 dagar kvar av ledigheten, sen är det skola, jobb, och gym igen. Fast önskar att jag bara gymmade och jobbade.


Ben

Idag körde jag 10 min på cykeln och jag märkte att de är inte riktigt min grej, men jag får nog börja cykla mer, eftersom att det också är effektivt för förbränningen. Gillar att variera min träning.. Mina ben gillar dock crossfit maskinen mycket mer, så på den körde jag 35 min idag.
Jag har märkt att jag har en tendens att få stora lår, speciellt baksida lår, som på bilden haha..får nog börja ta mindre vikter..
Benpasset gick bra, men får nog ringa sjukgymnasten i morgon eftersom jag får ont i svanken och rumpmuskeln när jag spänner muskeln. Det hindrar mig från att springa och göra vissa övningar.. :( aja!
Nu väntar duschen och lite senare ska jag leka konditorist ;)

 


Världens minsta cheerleader ;)

Hon är bara för söt. Vi hade en liten cheer-träning igår haha.. Hon gillar inte när man lägger ner henne, så vi fick sysselsätta henne litegrann! Hennes lår är så söta att man inte vet vart man ska ta vägen när man håller i dom!
sötast!
Nej nu ska jag gå klä på mig.. gymmet väntar.
Har inga mer planer för resten av dagen, så skönt! Slutar nog med att jag bakar ikväll, ;) om ingen rolig film går på bio, det var ett tag sen!

Sushi time

Jag älskar lediga dagar. Idag var jag och tränade mage och rygg, och det kändes i magen ganska rejält att jag inte tränat den på typ 3 veckor haha! Sitter i bilen och det doftar suuushi här inne! Älskar sushin här i trångsund, och självklart passar vi på att hälsa på Sabrin och Björn och deras 2 små gullungar.. Vi tänkte se the human centepide. 1:an var galen, undra hur 2:an är.


2012

Om en halvtimme ska jag dra och jobba. Jag är rätt trött eftersom jag inte somna förens 10 i morse.. Mitt nyår firades hemma hos Emma på gudö, och vi hade det jätte kul faktiskt! samtidigt hade jag dåligt samvete över min hund som mår så dåligt och är jätte rädd för smällare och raketer, så jag är endå lättad över att firandet är över.. Nästa år blir det garanterat Lugnande tabletter för henne.
Massa bilder från nyår finns på nadias kamera eftersom mina batterier tog slut.
Hoppas den här dagen går fort